Va propunem o varianta de a va imbunatatii conditia fizica, o metoda excelenta de a scapa de kilogramele in plus, si de ce nu… un stil de viata.
Intr-o ambianta placuta si relaxanta , gandita special pentru a va scapa de stresul si rutina zilnica, va oferim posibilitatea de a va mentine corpul si mintea intr-o forma excelenta.
Pt a va putea oferi garantia unor servicii de calitate, dotarile sunt pe masura.
• aparatura ultramoderna pentru toate grupele de muschi;
• pardoseala este din PVC sportiv – special conceputa pentru trafic greu;
• instalatia de climatizare mentine atmosfera la o temperatura constanta si reimprospateaza aerul, iar sonorizarea ambientala este de inalta clasa - astfel va puteti bucura de un mediu propice relaxarii si bunei dispozitii;
• chiar si culorile sunt alese pentru relaxarea si stimularea dumneavoastra intr-un mod placut;
• oglinzile sunt de cea mai buna calitate, pentru ca exercitiile efectuate sa le executati cat mai corect;
• vestiarele sunt echipate cu dulapuri separate, cu sistem de inchidere pentru siguranta dumneavoastra, asigurandu-va astfel un grad ridicat de intimitate;
• si pentru ca vrem sa asiguram un confort absolut clientilor nostri, aveti la dispozitie dusuri utilate modern;

“Un trup sanatos pentru un stil de viata perfect!”

Traiesti in secolul XXI... Esti permanent bombardat cu informatie, ai responsabilitati din ce in ce mai mari, participi la o lupta permanenta de afirmare a propriei valori, te alimentezi in exces si nesanatos, esti asediat de poluare si chimizare...FA O PAUZA!!!!! Intr-un loc in care calculatorul nu iti este la indemana, telefonul e la garderoba,  tu insuti poti sa inchizi ochii pentru un moment si sa te simti asa cum numai in copilarie te-ai simtit: gol, naiv, fara responsabilitati. Aici iti poti permite "momentul de iresponsabilitate" atat de necesar ca sa poti continua sa fii ceea ce esti in raport cu societatea: managerul inteligent, functionarul competent, muncitorul harnic sau patronul cu idei...aici poti sa fii TU INSUTI!!!!!!!!!!
“SAM’S GYM  ESTE ORA TA
DE EVADARE DIN SISTEM”
Click aici pentru imagini.
• dar toate aceste dotari nu ar putea sa serveasca la nimic fara existenta unui personal de exceptie. In cadrul clubului nostru isi desfasoara activitatea antrenori experimentati avand atestate recunoscute pe plan national si international.
pg1
pg2
PG3