spa
fundal3

SPA

   
        Terapia prin apa nu este in nici un caz un concept nou sau modern. Istoria straveche a hidroterapiei isi are originea in cultura egipteana si a triburilor de americani nativi fiind apoi preluata de-a lungul timpului de greci si romani, de turci, japonezi si multe alte popoare, ocupand un loc important in cultura lor sociala si spirituala. In 1956 binefacerile hidroterapiei au fost combinate cu hidromasajul de catre fratii Jacuzzi care au proiectat cada de hidromasaj, devenita in zilele nostre o unealta indispensabila sanatatii.    Combinatia creativa de apa bogata in oxigen, efectul de masaj al apei, caldura acesteia si relaxarea din timpul baii, are efecte benefice asupra sistemului circulator activeaza puterea regeneratoare a corpului, alina reumatismul, elimina stresul şi durerile cronice, tonifică muşchii, accelerează metabolismul şi sunt eficiente in curele de slăbire.

      
Cufundat in apa binefacatore a cazii de hidroterpie si masaj vei uita de problemele zilnice si iti vei revigora trupul fara efort fizic suplimentar. Vei iesi reimprospatat, intr-un echilibru perfect al trupului si mintii.

Detalii tehnice:

dotari: Filtrare cu nisip cuartos (apa este filtrata in intregime de 5 ori pe ora, 24 de ore din 24); apa este schimbata in intregime in fiecare zi; dezinfectia se realizeaza cu pastile multifunctionale Bayroll: concentratia de Cl liber: 0,5-1 mg/l